Jeg healer deg intuitivt. Lysenergien går dit du trenger det mest. I tillegg kan jeg ved hjelp av mine klarsynte evner kanalisere direkte til deg, hva som er årsaken til dine plager. I enkelte tilfeller er det av avgjørende betydning for å kunne bli frisk at man kommer til bunns i årsaken til plagene.

I et tilfelle hadde jeg en klient som hadde vært syk i et helt år. Personen ble bare dårligere og dårligere. Legene forstod ikke årsaken til problemet. Da jeg behandlet klienten fikk jeg til meg at det var en bakteriell infeksjon og at problemet kom fra drikkevannet. Med en healing time og rent vann..ble personen raskt frisk igjen:-) Etter et års langt sykdomsforløp, utallige legetimer og antibiotika kurer.  

Hva skjer når du kommer for å få healing?

Under behandlingen har du klærne på, sitter eller ligger. Du bør ha på klær som føles behagelig og som ikke strammer slik at du får fullt utbytte av behandlingen. Ha gjerne et teppe over deg om du ønsker dette. Det er positivt med en behagelig og varm atmosfære i rommet og gjerne avslappende musikk. 

Noen mennesker føler seg litt tunge og avslappet under eller etter behandlingen, andre føler seg lette. Noen ganger vil man merke at ens tilstand kan bli først forverret før den blir bedre. Det er fordi energien går dit den trengs mest og den setter i gang sirkulasjonen som skaper endringer. Noen føler de vil sove eller hvile etter en slik behandling, andre blir mer energiske. Det er viktig å drikke mye vann i etterkant. Dette fordi det skjer like mye en fysisk rensing, åndelig og mentalt.


FJERNHEALING (30 min) kr 500,-. inkl mvaAura rens/Rens av klebeånder kr 500,- inkl mvaHealing av dyr kr 300,- inkl mva

Beløp vippses til 932 65869 før behandling.

Ta kontakt på sms 932 65869 for timebestilling eller på mail til irennaustdal@gmail,com

Del denne siden