Det gode liv

Bok 2. Å leve i pakt med naturen.

Min store lidenskap er å skrive bøker.
Den første boken min "Det gode liv" er basert på hendelser i mitt liv, men forvinklet inn i en eventyrlig spenningsroman med et budskap til verden.  
Boken kan anbefales for de som ønsker en bok med spenning, romantikk, innhold og særpreg!
Litt om handlingen: Den kinesiske keiseren har fått i oppdrag å skape fred i Kina og verden. Ved hjelp av europeerne Taylor og Iren håper han å motta en åpenbaring som han kan formidle til folket. Men onde krefter er ute etter å få satt en stopper for det keiserlige oppdraget.
 
Tilbakemelding fra leserne : En vakker, spennende og lettlest bok med et viktig budskap.

Forlaget, Publica Bok As, sin tilbakemelding på manus: Du har skrevet en engasjerende og spennende roman med en mytisk ramme. Språket flyter lett og ledig, og tematikken er treffende.

Utsalgspris på bøkene kr 298,-. 
 
Butikker som jeg vet pr dags dato (12.04.13) har boken i sin butikk:
Norli på Torgallmenningen 7, Norli på Galleriet og Norli på Sletten senter. Ark på Åsane Senter har frontet boken og merket den med anbefaler lapp:-)) De fleste bokforhandlere skal ha mulighet til å bestille den inn, hør med din bokforhandler der du bor.
Du kan også kjøpe boken på nett.

 https://www.tanum.no/_skj%C3%B8nnlitteratur/romaner/det-gode-liv-iren-naustdal-9788282512527

 

Den 28.05.13 skrev Åsane Tidende en artikkel om meg. Ønsker du å se den, gå inn på min facebook side  https://www.facebook.com/HjemStrikkOgVelvaereAs

 

 

I dag på selveste kvinnedagen (08.03.12) har jeg begynt å skrive bok nr to. Det virker som det blir en oppfølger til min første bok. Blir spennende!!!
I dag (17.08.12) er bok nr to ferdig. Den har gitt meg masse glede og håper at den vil gi mange glede i livet sitt. Den heter: Å leve i pakt med naturen:-). 
I dag 02.07.13 har jeg fått beskjed om at bok nr to blir utgitt :-) Hipp, hurra!!! Og bok tre går til sin skrivende slutt!!! Fornøyd med det <3
14.02.14 på selveste valentinesdagen ble "å leve i pakt med naturen utgitt". Jeg er svært stolt, glad, lykkelig og takknemlig. Boken finner du på linken under :-)

 https://www.ark.no/ark/boker/Naustdal-Iren-A-leve-i-pakt-med-naturen-9788282513340#.VOydYPmG_-s

19.08.12 bok nr tre i startgropen...historien fortsetter....
Sitat fra boken: Gi slipp på det som ikke fungerer i ditt liv. Å bli sittende fast vil tappe en for krefter. Man vil føle en følelse av maktesløshet og en følelse av aldri å strekke til å oppnå det man virkelig ønsker i livet.
15.07.13 bok nr tre ferdig :-)
 
15.07.13 er samtidig startdato for bok nr fire :-) Det blir spennende fremover!!!
 
Opprettet forfatterside på facebook så om du liker siden, vil du bli automatisk oppdatert med siste nytt.  https://www.facebook.com/forfatterirennaustdal